MEET THE TEAM: Harvey Sambo

Bio

Naam: Harvey Sambo
Leeftijd: 33 Jaar
Woonplaats: Rotterdam (gestudeerd, Amsterdam 12 jaar gewoond)
Geboren: Curaçao
Werkzaamheden binnen TSC: Clubmanager

Vroegere werkzaamheden en/of opleidingen?  
Ik heb in mijn jongere jaren media- en entertainmentmanagement gestudeerd. Naast mijn studie werkte ik in de horeca. Ik begon al redelijk vroeg in de horeca als bar-back, waarna ik uitgroeide tot bartender, cocktailshaker, barmanager en uiteindelijk bedrijfsleider. Ik werkte in verschillende zaken van Casper Reinders, een grote horecaondernemer uit Amsterdam. De kansen die hij mij bood pakte ik met beide handen aan. Ik stopte met mijn school en besloot vol voor de horeca te gaan.

Hoe lang ben je inmiddels werkzaam voor The Suïcide Club?
Na drie jaar als bedrijfsleider in Salmuera in Amsterdam te hebben gewerkt, besloot ik de overstap te maken naar The Suicide Club. Inmiddels werk ik hier anderhalf jaar met heel veel plezier.

De keuzes van Harvey

Dagdier of nachtdier? Nacht

Binnen- of buitenmens? Binnen

Whisky of Rum? Whisky

Voorgerecht of dessert? Alles tegelijk op tafel en delen met je tafelgenoten!

Achter, op of aan de bar? Achter de bar

Vlees of vis? Vlees

Doordeweeks of weekend? Doordeweeks, want dat is mijn weekend!

Als student ging ik voor de zesjes of de achtjes? Ik ging voor de gezelligheid.

Amsterdam of Rotterdam? Kan ik deze ook overslaan?

Club of Bar? Bar

Wat is je favoriete eten?
Alles wat Freek Dekker kookt ;)

De keuken van The Suicide Club is Asian Fusion. Welk gerecht is je favoriet?
De Rendang, een langzaam gegaarde sukade geserveerd in mild pittige kokossaus.

Wat is je favoriete cocktail?
The Suicide Club heeft een breed aanbod aan dranken. Mijn voorkeur gaat uit naar de Asahi, een Japans fris biertje.

Als je zelf een cocktail was, welke cocktail zou je dan zijn? Waarom?
Haha, ik zou een biertje zijn denk ik. Sparkling, maar toch ook lekker makkelijk, geen poespas.

Je vertelde eerder dat The Suicide Club veel verschillende aspecten heeft zoals: bar, club en restaurant. Welk aspect past het beste bij jou?
Ik vind club en restaurant allebei heel erg leuk. Ik vind dat je tijdens het draaien van het restaurant meer contact hebt met de gast en echt een gastheer kan zijn, maar het draaien van een drukke clubavond geeft mij ook heel veel voldoening.  

Wat maakt het werken binnen The Suicide Club voor jou zo uitdagend?
Ik vind het leuk dat geen dag hetzelfde is binnen The Suicide Club. Door samen te werken met veel verschillende partijen is het soms moeilijk alle ballen hoog te houden en iedereen tevreden te stellen. Daar ligt voor mij juist de uitdaging. Na het afronden van een succesvol evenement kan ik hier een voldaan gevoel uithalen.

Wat is je favoriete muziekgenre?
Voor mij bestaat er geen favoriet muziekgenre. Ik hou van diversiteit in alle vormen, dus ook qua muziek die ik luister. Uiteindelijk gaat het mij erom dat dat de muziek mij blij maakt en dat ik er een gevoel bij krijg.

Wat is je favoriete clubavond?
Eyeballin’. Omdat Eyeballin’ iedere vrijdag is in The Suicide Club zie ik veel gezichten wekelijks langskomen tijdens deze clubavond. Dat geeft als het ware een soort ‘Family’ gevoel. Dat maakt dat de sfeer altijd top is en dat er veel gedanst wordt.

https://www.youtube.com/watch?v=OM68XOJrhcM

Als je voor een dag met iemand uit het bedrijf mocht wisselen van functie, wie zou dat dan zijn en waarom?
Bella, kan ik van dichtbij mee maken hoe mensen aankomen bij de club.

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Ik leef meer met de dag. Ik vind het altijd fijn om mensen bij elkaar te blijven brengen. Met dat in mijn achterhoofd zal ik wel zien wat de toekomst mij brengt of wat er op mijn pad terecht komt.

Stories

Do you like love letters?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Do you like love letters?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.